Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lekvattnets BK A-lag Damer

Följ

A-lag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lekvattnets BK
Innebandy
A-lag Damer
Tabell
Lag M V O F P
1 Lekvattnets BK dam 9 8 1 0 26
2 Skattkärrs IK - D3u 2 0 1 1 1
3 Skoghall IBK-D3 1 0 0 1 0
4 Dottervik IF-D3 1 0 0 1 0
5 SK Örnen-D3 1 0 0 1 0
6 Lesjöfors/Filipstad IBK 1 0 0 1 0
7 Sjöstads IF-D3u 1 0 0 1 0
8 Hagfors IF ungdom 1 0 0 1 0
9 BKI Sunnanå-D3 1 0 0 1 0

Match

Lekvattnets BK dam

7 - 2
20 oktober 2013
18:00

Hagfors IF ungdom

Referat

Referat: Lekvattnets BK dam - Hagfors IF ungdom

KALLA DET HÖSTENS DERBY! eller vad du vill senaste mötet mot hagfors var dm i september, då fick vi på nöten men men nu har vi lärt oss vart vi står och agerar på plan. Fem nya spelare har kommit in i truppen och det har lyft laget som just nu stortrivs. Första perioden blev extremt spännande, mycket spel fram och tillbaka från båda sidor där hagfors sätter tryck på vårat försvar, även vi kommer ofta till avslut men inte hela vägen in, närmast i första perioden är sabina som får ett rungande skott i ribban och ut, den första perioden ger många härliga situationer där det ges bra pass och underhållning. 0-0 skottstatestik 12-6.
Andra perioden.
Tempot är bra från båda sidor och en hel del hårda situationer , vi bygger upp bra spel och har mycket rörelser, men kanske vi blir för ivriga i egen försvarzon och tappar fokus på våran uppgift hagfors ger skott från mitten när alla står framför målvakt och hagfors tar ledningen 0-1. Hagfors pressar på och vi svarar med samma mynt, tid 07,28 får vi möjliget att spela pp, nu tänker man ! men vårat pp blir som vi tänkt oss och inget fungerar hagfors klarar sig bra. Spelet är tufft nu hårda närkamper och domarn blåser och höjer armen, Nu får vi ytterligar en möjlighet att redusera ? efter mer snack med pp femman så blir det mer fokus och rätt adress på passen,vi börjar ta form och sabina ger ett pass snabbt efter gul mot kaptenen jennie som trycker till på första träffen SAMTIDIGT som våran forward birgitta tar ett steg in och skymmer målvakten, och skottet sitter perfekt reduserat 1-1 tid 18,03. Vi är med igen och det hörs i hallen, vi får bra vind i ryggen och allt stämmer Emma thåg som är ny i truppen brytter ett uppspel och levererar sitt pass som blir perfekt till emelie sandberg som löper in kvikt och sätter in lednings målet 2-1 tid 18,27. Nu är glädjen stor i hallen vill jag lova,( bra avslut inför andra kom i mina tankar) men man lär sig aldrig inte i denna sport för nu går det fort och hagfors trycker på ordentligt även denna gång stannar vi upp i egen zon och tittar bara på bollen tappar markering och självklart hif tar den möjligheten ! 2-2 tid 19,39. skottstatestik 17-12-
Tredje perioden.
Många frågor men mycket posetiva svar och en härlig lag anda så kändes det inför sista 20 minuterna, för nu skall det avgöras ? flickorna går ut och har samma inställning men med en annan blick, Spelet drar igång och vi rullar boll andvänder toma ytor och snappt spel jennie olsson ger ett snappt pass från sin sida och ner till centern Malin bjelvert som drar till bollen direkt in i mål 3-2 tid folkets jubel och hallen lever. Det verkar släppa för oss nu men fortfarande är det hårda tag och vi trycker på bra i anfallszon hagfors svarar med att göra lång bollar ner till våra backpar som vi tar kontroll på ganska snappt backen amanda kvarnström gör ett starkt jobb i sin roll lugn och blicken rätt, mycket fint pass till Emelie sandberg som gör sitt andra mål för kvällen 4-2 tid 03,06. Fortfarande bra spel från båda sidor, många unga flickor från hagfors gör ett starkt jobb och ger sig inte, tid 04,03 åker vi på en två minutare och får spela box play, vi vet hur vi skall spela och gör detta mer än bra, Sabina tar bollen på ett galant sätt och väntar inte med sitt pass, titta upp där kommer den ljusa forwarden ellen johansson med snappt steg och blir själv med målvakten , mycket fint uppspel och avslut 5-2 tid 04,38. Själv ser jag över min vänstra axel och möts av två ledare som njuter i högsta grad. Nu spelar vi bra och med en självkänsla som publiken får valuta för, centern rebecca söderlund bryter ett uppspel från mitten och tar snappt kontroll ser till att passet kommer rätt även denna gång missar inte tre målskytten emelie sandberg som trycker in skottet på målvaktens vänstra kryss 6-2 tid 10,22. Hagfors ger inte upp och matchen är lika tuff men vi har övertaget nu, backen Emma thåg som driver fram och vill komma upp på djupet för att leverera bollen och ger sitt pass till malin bjelvert som utökar ledningen till 7-2. tid 11,52. En stor guld kant till laget som stod upp hela denna match och gav energi till varandra.0-0 2-2 5-0.
Tre stolta ledare samt ett tack till hela torsbyfölket som stötar lekvattnets herr och dam.

Andra möten i serien